John Bonham, John Paul Jones, Jimmy Page og Robert Plant startet Led Zeppelin i 1968. I løpet av det neste tiåret ble bandet det mest innflytelsesrike, innovative og suksessfulle innen populærmusikken. De har til sammen solgt mer enn 300 millioner album verden over. Flere av låtene deres er blant de mest kjente i rock ‘n’ roll-historien, og selv i dag tiljubles de av unge og eldre fans over hele verden.

Når kommer deluxe utgavene av Zeppelin, Led Zeppelin II og Led Zeppelin III den 2. juni, så relanserer bandet også alle sine ni studioalbum i kronologisk rekkefølge, og alle er remastret av gitarist og produsent Jimmy Page.
Led Zeppelin åpner også sin store skattkiste av studio- og liveinnspillinger for å gi oss låter som ikke har vært utgitt tidligere. Disse skattene følger hver utgivelse på en separat CD, der alle låtene er tett forbundet med albumet de følger.

"Ekstramaterialet som legges ved på egen CD representerer en slags tidsreise til hver Led Zeppelin-innspilling", sier Page. "Det er et utvalg av hva vi holdt på med den gang, med råmikser, backing-musikk, alternative versjoner og nytt materiale fra den tiden."

Albumene vil også være tilgjengelig digitalt og på vinyl.www.ledzeppelin.com