THE ROLLING STONES besøker Oslo i forbindelse med sin verdensturné: 14 ON FIRE TOUR. I tillegg til Oslo vil det legendariske bandet ta turen innom en rekke andre byer i Europa i mai, juni og juli.

Med ’The Rolling Stones – 14 ON FIRE TOUR ’ legger Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood ut på veien igjen etter å ha gjennomført et overveldende antall konserter i Storbritannia og USA i fjor. De tar igjen med seg sin ikoniske musikk og sitt banebrytende sceneshow til publikum over hele verden.

Bandet vil gi generasjoner av fans et sett fullt av klassiske Stones-hits som: «Gimme Shelter», «Paint It Black», «Jumping Jack Flash», «Tumbling Dice», «It’s Only Rock ‘N’ Roll» pluss et par uventende perler, skriver Live Nation.

De siste 12 månedene har The Rolling Stones begeistret fans med utgivelsen av en ny, banebrytende dokumentar, «Crossfire Hurricane», en greatest hits samling «GRRR!», en spektakulær head liner- opptreden på Storbritannias største musikkfestival Glastonbury og to historiske utsolgte Hyde Park-konserter i Storbritannia foran 120.000 publikummere, noe som er nedtegnet i en ny konsertfilm som heter «Sweet Summer Sun – Hyde Park Live».

Sist gang Rolling Stones gjestet Oslo var 8. august 2007. VG kalte det «Et fyrverkeri fra begynnelse til slutt.»

The Rolling Stones kommer til Telenor Arena mandag 26. mai.

Ryktene har versert en stund og i dag kunne Roskildefestivalen endelig bekrefte at det The Rolling Stones skal spille hos dem denne sommeren. Dermed returnerer bandet til sin oransje scene.

De gamle rockeheltene er nemlig de opprinnelige eierne til Roskildefestivalens ikoniske Orange Scene, som bandet brukte på sin europaturné i 1976.

- I årevis har vi drømt om muligheten til å gjenforene The Rolling Stones med Orange Scene på Roskilde Festival og vi er svært stolte over at vi har klart å få dem til å spille hos oss i år. The Rolling Stones har skrevet seg inn i musikkhistorien som en av tidenes mest ikoniske rockeband, og på 70-tallet utviklet den unike scenen som senere skulle bli vår Orange Scene, sier Anders Wahrén, bookingansvarlig for Roskilde Festival.

Roskildefestivalen kjøpte den opprinnelige oransje scenen i England i 1978, og i løpet av de siste tiårene har den blitt et symbol på et av verdens mest prestisjefylte og respekterte festivalscener.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood er for tiden underveis med deres 14 On Fire-turné. Når rockeheltene legger turen innom Roskildefestivalen lover de et show tettpakket med klassikere som Gimme Shelter, Paint it Black, Jumpin’ Jack Flash, Tumbling Dice og It’s Only Rock ‘N’ Roll – samt noen overraskelser fra sin bugnende backkatalog.

- Vi har tidligere opplevd at rockelegender gir 110% når de først bestemmer seg for å spille på en festival og denne konserten blir intet unntak. Jeg tviler ikke et sekund på at The Rolling Stones på Roskilde Festival 2014 blir et spektakulært brak som vil gi gjenlyd i flere år framover, forteller Wahrén.

Det forventes stor rift om billettene når disse legges ut for salg. Sikre deg billetter til sommerens store konsertopplevelse når billettsalget starter fredag 28. mars kl 09:00, via: www.billettservice.no eller per tlf. 815 33 133