Steel Panther spilte tidligere i år en utsolgt konsert på Sentrum Scene i Oslo, og ble for andre gang på rad premiert med 10/10 hos Musikknyheter. Nå kommer guttene tilbake, og denne gang er det Vestlandet som får besøk av de sjarmerende glamrockerne, nemlig Bergen 4. august og Stavanger 5. august!

Bandet som startet som en parodi på den fargerike hårmetal-scenen som regjerte Sunset Strip i Los Angeles på siste halvdel av 80-tallet, har i dag blitt et hit-maskineri av stort format.

Steel Panthers fantastiske kombo av humor, hysteriske tekster og stadionstore hardrock har for lengst vokst seg ut av Hollywoods svette rockeklubber og ut på de store scenene. Humor og tullball til tross, Steel Panther er ingen lettvektere i rockefaget. Da bandet turnerte med Mötley Crüe i 2011, ryktes det at hovedbandet hadde store problemer med å hamle opp med sine yppete lillebrødre.

Vokalist Michael Starr høres ut som en krysning mellom David Lee Roth og Jon Bon Jovi og har et register og en stemme som utfordrer de fleste innen sjanger. Gitarist Satchel er en shredder av rang og det gynger forskriftsmessig av kompet til Lexxi Foxx og Stix Zadinia.

Bandet har så langt rukket å gi ut to album under navnet Steel Panther. Både "Feel the Steel" og "Balls Out" gikk til topps på Billboards Comedy-liste. I april kommer gjengens tredje plate, "All You Can Eat".

Da er det bare å stålsette seg for moderne klassikere som "Asian Hooker", "Gloryhole", "Death to All But Metal", "Just Like Tiger Woods", "Community Property" og "Party All Day". Det er i alle fall ingen tvil om at det blir fest på lokalet.Billetter i salg f.o.m. i dag.
(foto: Alyssa Nilsen)

Les vår anmeldelse av Sentrum Scene-konserten.
Les vårt intervju med bassist Lexxi Foxx.