Kid Astray har den siste tiden vært i ulike studioer i Europa og raffinert gull sammen med produsenter og låtskrivere som Peter Moren (Peter, Bjørn and John), Markus Jagerstedt (Robyn) og Erik Hassle.

Bandet er nå stolte over å kunne presentere første singel ut, som er produsert av Tord Øverland Knutsen (Wombats). No Easy Way Out, hadde verdenspremiere hos anerkjente NYLON Magazine på mandag, og i følge deres spåkule, blir dette årets sommeranthem. Låten er allerede blitt listet på P3.

Bandets karriere startet i rakettfart, da de slapp sin første singel The Mess, på Urørt for litt over ett år siden. Siden den gang har det gått slag i slag med twittersirkus med Sophia Bush (One Tree Hill), kritikerrost EP, radiospilling internatsjonalt og konserter både på By:larm og Slottsfjell.

De unge og talentfulle medlemmene i Kid Astray er nå uteksaminert fra videregående skole og foruten å posere for italienske Vogue er de nå klare for å satse alt på bandet. De har fått platekontrakt med Cosmos (Say Lou Lou, Naomi Pilgrim) og internasjonal bookingavtale med Windish Agency. Alt ligger altså til rette for at 2014 blir et år hvor bandet virkelig legger verden for sine føtter.