Slottsfjellfestivalen er i full gang med å fylle opp årets program, og annonserte nylig at deLillos vil åpne feslighetene i sommer. Nå supplerer festivalen videre med to artister som garantert vil få frem gåsehuden: Stein Torleif Bjella og islandske Ásgeir Trausti.

Festivalledelsen gleder seg over slippet, og krysser spesielt fingrene for at Bjella skal få oppleve Slottsfjell fra solsiden denne gangen.
- Da denne heidersmannen spilte Slottsfjell for to år siden regnet og tordnet øyeblikket bort. Foran en liten, men hengiven gjeng med regntøykledde fans kunne Bjella se lynet slå ned i fjellet, og opplevde rett og slett det som var den verste regnstormen i Slottsfjells historie. Derfor er det en stor glede for oss å gi en av Norges beste visesangere en ny sjanse på Kongescenen, skriver de på sine nettsider.

Etter Bjella er det Ásgeir som overtar Kongescenen, og selv om det er hans første opptreden på fjellet kan han vise til utsolgte og kritikerroste konserter på blant annet Parkteateret. Hans debutalbum - som er tidenes mest solgte på Island, over Björk og Sigur Ros - kom i engelsk drakt etter hjelp fra John Grant i vinter. Hør King And Cross her:Slottsfjellfestivalen 17-19. juli