Pressemelding fra Kvinesdal Rock Festival:

Kvinesdal Rock Festival ble startet for første gang i Juli 2006, og endte med knallsuksess! Dalen ligger nydelig plassert midt mellom Stavanger og Kristiansand i et område perfekt for festival, med camping, scene, og parkering på ett og samme sted. Det viste seg for det ble tre dager til ende med sol, rock og mye moro! Over 2000 rocke entusiaster storkoste seg under årets festival, og var dermed med på å stifte festivalen til et årlig arangement i sør. Booking av band er allerede godt igang for 2007, og vi vil annonsere band til neste års line-up hver måned frem til festivalstart.
Kvinesdal Rock er en av få innenfor sin genre i Norge som tilbyr utescene med camping, herav inngjerdet MC camp, samt alle fasiliteter. Så alle som elsker Sweden Rock, Roskilde og Wacken, er Kvinesdal det naturlige festivalvalget i sommer!

Fakta om festivalen:
Sted: Kvinesdal, Øyesletta
Dato: 12-14. Juli
Band: 24
Genre: Rock/metal
Aldersgrense: Torsdag: fri aldersgrense, Fredag/Lørdag: 18. års grense

Årets julegave burde være soleklar for 1. Desember vil billetter lagt ut til kampanjepris: 600NOK + avg. for festivalpass.( inkl.camping)
(Fra 1. Januar 900NOK + avg.) Billetter ved www.billettservice.no

Vi starter tidlig, og annonserer herved våre tre første band med stor stolthet!

TNT(n)
Etter å ha blitt rangert som et av verdens beste band i sin genre i sekelskiftet 80/90, etter 5 album og flere verdensturneer, tok TNT en pause i 1992. TNT i nyere tid ble detonert i 2003 med comebacket til den originale trommeslager Diesel Dahl og utgivelsen av samleplaten The Big Bang.
TNT ble etter sin opptreden på Sweden Rock Festival i 2004 omtalt i media som festivalens beste band, og studioalbumet My Religion ble kåret til årets album på det legendariske nettstedet melodicrock.com.
Oppfølgeren All the Way to the Sun ble sluppet i November 2005 og høstet nok en gang fantastiske kritikker i europeisk musikk presse.
Året 2006 åpnet med en europaturne som begynte med åpningen av Hard Rock Cafe i Oslo og avsluttet med innspillingen av en live konsert DVD i Madrid som slippes over hele verden i September.
Det rettes I år stor oppmerksomhet rundt bandets nye vokalist; engelske Tony Mills, som er rangert som en av europas beste vokalister.
Bandet har vært i studio og spilt inn en ny versjon av klassikkeren 10.000 Lovers in One med Vinny fra Paperboys som gjesteartist. Denne singelen går på radio og TNT, med eller uten Vinny, er på veien.
Som live band er TNT nærmest uslåelig med gitarist Ronni Le Tekrö i spissen gjennom klassiske låter som Seven Seas, 10.000 lovers, Intuition, Caught Between the Tigers, Downhill Racer såvel som nyere live favoritter fra de to siste albumene. TNT er et musikalsk sikkerstikk og en publikums magnet av dimensjoner.

JORN(n)
Etter mange års utvilking som vokalist og låtskriver, turnert med flere band og vært specialguest på flere ulike album, kom hans første offisielle studioalbum med Vagabond i 1993. Bare det siste ti året har han levert mere enn tyve album med ulike band og prosjekter, og har jobbet med storheter som Ronny Le Tekrø, Yngwie Malmsteen, Micky Moody and Bernie Mardsen(Whitesnake) med flere. Jorns mest kjente arbeid er hans rolle som frontfigur med tyske Masterplan som høstet stor suksess verden rundt.
Under de siste årene har Jorn opptredd under sitt eget navn og er nettopp ferdig med sitt andre album i klassisk hard rock stil "The Duke". Jorn er kjent for sin dekadente og varierte stil som vokalist og har levert noe av de beste progressive rock/metal albumer det siste tiåret, men har nå gått tilbake til sine røtter innen hard rock.
Vi gleder oss!

KAMELOT(us)
Vi er svært stolte over å få annonsere Kamelot som en av festivalens artister for 2007. Med deres melodiske power metal stil og høy "singalong" faktor vil de vise alle hvorfor deres album " The Black Halo" ble nominert som et av de beste metal album i 2005 av mange journalister. Med vokalist Roy Khan's karismatiske stemme, Thomas Youngbloods kraftfulle og innviklet gitarføring, trommeslager Casey Grillo og bassist Glenn Barry, er dette en upåklagelig sammensetning av dyktige musikere.
Bandet er opprinnelig fra USA, men har en norsk vokalist. Nytt album er i salg fra starten av 2007, men en ny DVD vil være tilgjengelig i butikker fra November.
Kamelot opprettholder en meget høy standard i deres live set, og dette ble i aller høyeste grad tilfredstilt tidligere i år på Rockefeller.
Kvinesdal Rock Festival vil være Kamelots hovedkonsert i Norge i 2007.