Største nyheten er vel at Rage Against The Machine vil ha en reunion under Coachella festivalen i april. Festivalen finner sted i California. Bandet har ikke spilt sammen siden 2000. De fleste medlemmene av RATM har for tiden stor suksess med bandet Audioslave.

Crowded House vil også ha en reunion og vil spille under årets Coachella festival, samt en egen turné. Crowded House har ikke spilt sammen siden 26. november 1996, hvor de spilte for 100 000 i Sydney. Bandet er nå på leting etter en ny trommeslager, siden bandets tidligere trommis (Paul Hester) tok sitt eget liv i 2005.

Også Jesus & The Mary Chain har bestemt seg for å spille sammen igjen, og det vil også skje på under årets Coachella festival. Bandet har blitt satt opp som en av headlinerne den første dagen av festivalen.

Dessuten skal Manchesterbandet James på turné til våren, men kun i Storbritannia. James har ikke spilt sammen siden 2001. James hadde 20 Topp40-hiter i England mot slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, og gav ut 10 album. Den største hiten var muligens ”Sit Down”.

I tillegg er det klart at Smashing Pumpkins er i studio for å spille inn ny plate og sannsynligvis en turné i etterkant.