Foto: Asbjørg Homme Lindeland

Det ferske sørlandsbandet Discothèque Franson slipper i morgen sin tredje singel, som kan høres her allerede nå. Er du fan av artister som Sondre Justad og Daniel Kvammen er det nok fare for at du finner dette bandet interessant.

- Discothèque Franson oppstod i november 2018, da vokalist Anders Risan kontaktet en rekke bekjente musikere med en vedlagt demo og en forespørsel om de ønsket å møtes til en uforpliktende øvelse. Alle som ble kontaktet takket ja, og vipps; så var Discothèque Franson født. Navnet kommer fra grunnleggeren av Ansgarskolen, Fredrik Franson, hvor samtlige bandmedlemmer har studert, og hvor låtene produseres.

Det jobbes for tiden med å snekre en setliste verdig en turné, og Disco te eg dør er bare enda en smakebit på hva som er i vente. Deres to foregående singler, Få Pusten Tilbake og Snart Din Tur, har fått spilletid på både NRK P1 og P3, og samtlige låter er mikset av Johannes Groth og mastret av Morgan Nicolaysen.

- Disco Te Eg Dør er en metafor på oppturene og nedturene i et forhold og hvordan dette tilsammen skaper en puls som videre skaper fremgang. Bandet spiller opp til dans og inviterer lytteren til å la seg rive med av livets sammensurium av orden og rot i stedet for å la seg skremme.Discothèque Franson på Facebook