Det gode søndagsprogrammet med Travis, Brian Wilson og Blind Archery Club blir nå enda bedre.

The Lemonheads og frontmann Evan Dando har mange fans i Norge.
Boston-bandet er tilbake etter en lang pause med nytt album "The Lemonheads". De slo igjennom på 80-tallet med pop/punk, og albumet "it's a
shame about Ray" solgte over 1 million. "The Lemonheads" er bandets 8.
> album. Det er produsert av Dando og Bill Stevenson (Descendents og Black Flag). Dessuten har de med seg prominente gjester som Garth Hudson fra The Band og J. Mascis fra Dinosaur Jr.

The Lemonheads passer perfekt på Norges hyggeligste festival og de passer like perfekt med resten av programmet søndag 17. juni, skriver NW i en pressemelding.

Washington er en trio opprinnelig fra Tromsø. De er i disse dager aktuelle med sitt album nr. 2 Astral Sky. Det er gått tre år siden den kritikerroste debuten A New Order Rising. Bandet har brukt tiden godt.
Over 100 konserter og 3 Europaturneer er gjennomført. De har vist seg frem som et av landets fineste og fremadstormende band de siste årene.

Washington's hovedmann er Rune Simonsen. Han lager all musikk og tekstmateriale. Hans flotte stemme kan han formelig smelte is og må ha bli
gitt til han for å akkompagnere nordlyset.

Flere måneder i mørketid langt oppi nord, har kanskje nettopp akkurat mørket og nordlyset spilt en aldri så liten rolle i bandets melankolske lydbilde. Det er lavmælt og inderlig, det er skeivt, det er fabelaktig, det er trist og det er fantastisk vakkert. Ikke klissete eller påtatt, men så ekte og troverdig som man bare kunne ønske seg, fortsetter festivalen i pressemeldingen.

Torsdag 14. juni:
WOLFMOTHER
TORI AMOS
MARTE WULFF

Fredag 15. juni:
KORN
EVANESCENCE
ENSLAVED

Lørdag 16. juni
THE WATERBOYS
SHAWN COLVIN
JONAS FJELD & CHATHAM COUNTY LINE
ROBYN HITCHCOCK & THE VENUS THREE
ROY LØNHØIDEN

Søndag 17. juni
TRAVIS
BRIAN WILSON
THE LEMONHEADS
BLIND ARCHERY CLUB
WASHINGTON