Festivalen skriver følgende på sin hjemmeside:

"Da var vi i mål gitt. Lineupen er nå komplett! Skål for det! De navnene vi offentliggjør nå er de tre siste.
Få vil være uenige i at vi har mye rå metall, fet hip hop og genial indie på lineupen. Men ikke noe soul. Selvsagt må vi ha soul. En festival uten soul er som en festival uten sjel! Haha. Til å fylle kvoten har fått den godeste Omar, en av Englands hardest arbeidende soulmenn gjennom tidene. Omar vet hvordan han skal få liv i publikum, og han skal gjøre det før hip hop-funnet Remy Ma. Med andre ord høy fare for god stemning i amfiet på fredagen.

I tillegg kommer den norske MySpace-dronninga Kate Havnevik, også kjent fra sitt samarbveid med Röyksopp. Havnevik har bygget en internasjonal fanbase fra sin lille leilighet i London. Konserten hennes på Hove er den første offisielle konserten hennes i Norge!

Si også hei til Brothermandude, et London-basert band som bedriver rock ikke så langt fra det Chili Peppers og Jane’s Addiction holdt på med på begynnelsen av 90-tallet. Shit, de har til og med naila klesstilen!

Selv om konsertene på de tre scenene våre nå er ferdigbooket, gjenstår det ennå noen klubbnavn! Følg med på disse sidene."