Rockefeller slipper i dag noen nye navn som gjør konserthøsten i Oslo enda bedre. Følgende konserter legges ut for slag lørdag 22. september:

Søndag 18. november
FU MANCHU
Endelig! Etter den stappfulle konserten på John DEE i våres tar Fu Manchu turen opp til storstua på Rockefeller igjen. I løpet av 90-tallet utviklet dette california-bandet seg til å bli verdens kanskje ledende surfe-, skate- & snowboardband. Med sin tunge, seige og lett psykedeliske 70-tallsinspirerte rock har bandet vunnet nye trofaste fans for hver eneste utgivelse.

Tirsdag 20. november
ASH
Nordirske Ash er bandet som ga oss evigvarende sommerslagere og godlåter som ”Goldfinger” og ”Girl From Mars” og de dyrker fortsatt den melodiøse kraftpopen. I våres kom de med sin siste plate Twilight Of The Innocents og spilte en eksklusiv konsert på John DEE. Nå er de tilbake i storstua for å gi oss en smak av sommer i mørketida.

Fredag 7. desember
MOTORPSYCHO
Som et av Norges viktigste band de siste 15 årene trenger Motorpsycho ingen nærmere presentasjon, og det fryder oss at Bent Sæther og Snah nok en gang kommer på besøk. Fjorårets "Black Hole/Blank Canvas" var en maktdemonstrasjon av en plate og en finfin blanding av litt Led Zeppelin, litt prog, litt psykedelia, litt punk og mye Motorpsycho.

Fredag 7. desember
1990s (SCO)
Popbandet fra Glasgow ga ut albumet "Cookies" før sommeren til stor jubel og en 5`er fra bl.a Aftenposten : ”Jippi! En knalldebut.”.Plata er produsert av Bernhard Butler (eks- Suede) og i følge 1990s selv er lyden deres sammenlignbar med synet av en blondine som stiger ut av en bil. Spiller på John Dee