I oktober og november legger den norske trioen Something Sally ut på turné i hele Europa som support for den britiske soulstjernen Joss Stone. Turneen tar dem til haller med opptil 10.000 i publikumskapasitet og dessuten stort konsertprogram på sveitsisk tv. Dette er en unik mulighet for et norsk band - særlig fordi de ennå ikke har albumdebutert. Det skjer først med "Familiar Strangers" like over nyttår.

Something Sally hadde i sommer to support-konserter for Joss Stone på store utendørsarenaer i Sør-Europa. Dette gikk så bra at de nå har fått tilbud om å bli med på hele hennes Europarunde i høst. Det unike tilbudet kom fra hennes turnémanager. Sist høst hadde han funnet Something Sally på MySpace og blitt så imponert at han fløy fra Los Angeles til Oslo for å se dem live. Dette resulterte i de unike oppvarmingsjobbene.

Ane Kiran (25), Thomas Kongshavn (24) og Kristian Sveholm (26) i Something Sally har det siste året sluppet de to singlene "Sally Can't Wait" og "The Taste" som begge har vært topp 10 på iTunes og ligget på VGs singellister. I sommer var de aktuelle med sin tredje singel, "Circles", som også var topp 10 på iTunes, skriver DaWorks i pressemeldingen.