Kvinesdal Rock Festival arrangeres i Kvinesdal 10-13 juli og har tidligere sluppet Volbeat, Backstreet Girls og Hardcore Superstar. Festivalen har nå fått tre nye navn på plakaten og de skriver følgende på sin hjemmeside:

Ingen ringere enn selveste Motörhead skal besøke Kvinesdal i sommer, og som eneste konsert i Norge i 2008, vil vi kunne glede oss til å høre Ace Of Spades utover Øyesletta!

De gamle traverne i Helloween holder enda koken etter starten i 1984. Bandet var et av de første som startet med power og speed metal av sitt slag, og anses som et stort forbilde for mange band i samme sjanger. Hvem kjenner ikke albumene "Keepers of the Seven Keys"? Helloween kjører også sitt eneste show i Norge i 2008 i Kvinesdal! Dette blir rått!!

Svenske Pain er et utspring fra Peter Tägtgren som hans soloprosjekt. Tägtgren er mest kjent for sin rolle i bandet Hypocrisy, og som produsent i hans studio Abyss. Her har han jobbet med storheter som Celtic Frost, Dimmu Borgir, Immortal med flere. Pain er et friskt pust innen industri metal, og Kvinesdal Rock Festival kan se frem til et eksplosivt og forrykende show i juli.


Lineupen mangler fortsatt mange navn og disse slippes fortløpende på www.kvinesdalrockfestival.no. Billetter selges på Billettservice.