1. mars er Celsius Vinterfestival tilbake i Sandefjord.

Festivalen har vært arrangert to ganger tidligere, i 2001 og 2002, og ble en musikkbegivenhet som mottok svært positive tilbakemeldinger fra både publikum, artister, frivillige og media.

Festivalen blir arrangert ute i spesielle vinteromgivelser, og har ambisjoner om å skape en festival med et variert og unikt innhold, som stimulerer et bredt publikum.

På de tidligere festivalene har Celsius klart ”å være forut for sin tid” ved å engasjere band som i ettertid har fått økt anerkjennelse i musikk-Norge. Dette er band som blant annet Silver, Stonegard, Delaware, Bare Egil Band og Backstreet Girls.

Det er kun 1000 billetter tilgjengelige, og kan kjøpes på www.billettservice.no. For mer informasjon, se www.celsiusvinterfestival.no

Her er artistene som skal spille under årets festival:

Morten Abel

Festivalen er veldig fornøyd med å få Abel som headliner, da vi anser han som en artist som treffer et bredt publikum. Festivalens intensjon er å ha en kombinasjon av en stor headliner, ”up & coming” artister i Norge og lokale band. Det føler vi er i boks. Publikum vil få en mulighet til å oppleve Morten Abel slik de neppe har sett han før – ute – på vinteren. Vi lover en god musikkopplevelse!

Magnus Hængsle

Kritiker- og publikumsfavoritten Magnus Hængsle albumdebuterte i 2006. Det var store forventninger og mye presseomtale i forkant av Hængsles første album, anmeldelsene var også gode over hele linja. (Uansett om du vet det eller ikke så har du hørt Hængsles låt ”Question for you”. Hiten fra hans første album). Tidligere har Hængsle blant annet stått på hovedscenen på Øya, nå kommer den solide liveartisten til Celsius.

Ingrid Olava

Hyperaktuelle Ingrid Olava kommer til Celsius på et perfekt tidspunkt. To dager senere utgir hun sitt debutalbum på EMI. Første singlen fra dette albumet har fått kritikere til å rulle terningen til seks, låta er nå på rotasjon på flere radiostasjoner og blant annet a-listet på P3. Ingrid Olava har en musikkstil som passer perfekt for Celsius. I sommer hadde Olava blant annet en svært vellykket konsert på Hovefestivalen. Utvilsomt en av landets mest lovende artister.

The Cheaters

You want more?! Før har The Cheaters spilt på festivaler som Roskilde, Asthon Court Festival og Øya, og i mars drar det plateaktuelle bandet på 5 ukers Europaturné i forbindelse med plateutgivelse i utlandet. Men det siste de gjør før avreise er å ta turen innom Celsius. Dette blir fett og vi garanterer en stor liveopplevelse!

Loud’n’Proud

Coverband som spiller 70-talls musikk som om originalene skulle gjort det selv! Loud’n’Proud vil sørge for varme i vinterkulda og er alltid et populært innslag der de spiller.

Manatee Racket

Da vi booket band til Celsius, ønsket vi et ungt, lovende band. Etter å ha hørt på flere havnet vi på Manatee Racket. Dette er gutter med stort talent og fremtiden foran seg! Gled deg til å høre dem!

The Dirtydogs

Når du skal på Celsius anbefaler vi å være tilstede fra første sekund. Det er ingen hvem som helst som åpner festivalen; The Dirtydogs er vinner av den prestisjetunge Smugetprisen som årets beste liveband i konkurranse med 130 andre! Senere på året drar bandet til England for å spille inn album, i mellomtiden kan du høre dem på Celsius.