GOGOL BORDELLO har sjarmert med sin ville balkanpunk, mens Manu Chao produserte AMADOU & MARIAM har fascinert en hel verden med sin fabelaktige pop blandet med tradisjonell Maliblues. Det er med andre ord duket for store opplevelser fra en annen verden på Slottsfjell 08.

I en stadig mer globalisert verden har det bare vært et tidsspørsmål før alle verdens herlige lyder inntok vestens konservative pop/rock-regime. De siste årene derimot har samarbeid mellom artister fra øst-vest og nord-sør ført en rekke artister/grupper opp på de kommersielle salgslistene i både Norge så vel som resten av Europa. Amadou & Mariam vil gjøre deres aller første og eneste norske festivaljobb på Slottsfjell, så se frem til et eksklusivt møte med gruppen i Tønsberg til sommeren, heter det i pressemeldingen.

Siste band ut i dette slippet er de gryende stjernene i THE LITTLE ONES som er spennende band for de av oss som har et nært forhold til The Shins, Magic Numbers og Band of Horses.

Slottsfjell er forøvrig den eneste norske festivalen du får oppleve disse artistene på i sommer.


Slottsfjell 08:
KENT (S), GOGOL BORDELLO (UKR), AMADOU & MARIAM (MLI), DE LILLOS ´85, THE NATIONAL BANK, KAIZERS ORCHESTRA, LARS WINNERBÄCK(S), LETHAL BIZZLE (UK), LUKESTAR, MADCON, MASTER PIECE OF CAKE, STEREOLAB (UK), SUPERFAMILY, THE CHEATERS, THE FELICE BROTHERS (US), THE FLOOR IS MADE OF LAVA (DK), THE LITTLE ONES (US)