Årets konsertprogram for Novafest 08 er nå komplett. Det byr på en legendarisk låtskriver, britisk dubstep, globale og lokale indiehelter, og et bejublet bergensk klubbkonsept. Novafest 08 er Oslos eneste radiofestival og arrangeres av Radio Nova mellom 11. og 13. april på Chateau Neuf.

Programmet slippes offisielt på torsdag 13. mars under slippfesten på Mir. Her skal Maria Due opptre.

Program:

BILLY BRAGG (UK)
Billy Bragg er punk, politikk og poesi. Alene på scenen, bevæpnet med meningsfulle låter og en trofast gitar kan vi forvente både nytt og gammelt materiale fra 50-åringen, som er albumaktuell i disse dager for første gang på seks år med plata "Mr. Love & Justice".


LOVE IS ALL (SE)
Med den kritikerroste albumdebuten "Nine Times That Same Song" i 2006, fremstod svenske Love Is All som viktige fornyere av energisk floor-filler-danse-punk. Før det nye abumet slippes til høsten er de allerede aktuelle med en remix-versjon av låter fra debutplata, der blant andre Hot Chip og Studio bidrar.


THE MEGAPHONIC THRIFT (NO)
Med medlemmer fra både Low Frequency in Stereo og Stereo 21, knyttes det utvilsomt store forhåpninger til The Megaphonic Thrift. Kvartettens debut-EP slippes før sommeren, men først kan du oppleve Bergensk indierock fra øverste hylle på Novafest.


INDIEGRANSKAUEN (NO)
DJ-kollektivet Indiegranskauen er nominert til Bergensprisen 2008, og kan vise til totalt utsolgte kvelder på Strædet og Hulen. Novafest er stolte over å bringe bergensk indieanerdansing til Oslo for første gang!


CHARALAMBIDES (US)
Kranky-gruppa Charalambides har opptrådt med Thurston Moore ved flere anledninger, og regnes som forløpere til New Weird America-bølgen med sin eksperimentelle folk-psychedelia.


BASS CLEF (UK)
Britiske Ralph Cumbers aka Bass Clef representerer britisk dubstep på sitt beste, med analoge basslinjer og sofistikert trommeprogrammering - anbefalt av Thom Yorke og Aphex Twin.


THERESE AUNE (NO)
Rutinert nykommer som er like beskjeden og edgy som bare en selverklært kazoo-mester kan være.


NORSK KURVEUNION (NO)
Jazzete Oslo-ensemble med trommeslager Terje Engen i front – en sensasjonell live-opplevelse.


THE PISTOLAS (UK)
Prisvinnende kvintett som viderefører den britiske musikkarven fra My Bloody Valentine, The Specials og The Clash på eklektisk vis.

Dagsbilletter og festivalpass kan bestilles på billettservice.