Rolling Stone har laget en unik og rett og slett jævlig kul liste over de 100 beste sangerne gjennom tidene. Med listen følger info om "key tracks," hvem de har influert, en playlist samt en kortere eller lengere omtale/bio.

På plass nummer én troner souldronning Aretha Franklin, og omtalen om henne er skrevet av Mary J. Blige, og de neste ni øverste på listen, samt noen flere lenger nedover, har også fått omtale skrevet av en annen stor artist, for eksempel Bono om Bob Dylan, Robort Plant om Elvis Presley og Billie Joe Armstrong om Bono.

Listen er laget i regi av Rolling Stone, men velgerne er kjente og ukjente navn i og utenfor musikkindustrien som for eksempel journalist Bill Adler, filmaskaper Cameron Crowe, Norah Jones og Keith Richards. Alle velgerne har hver listet opp det de mener er de 20 viktigste vokalistene i rockens historie. Disse tallene har så blitt målt og veid etter spesiell metode og resultatet er listen The 100 Greatest Singers of All Time.

Av andre navn på listen kan vi nevne Patti Smith, Tom Waits, Bob Marley, Christina Aguilera, Bjørk og alle andre man skulle tro var med and then some, men det er også åpenbare navn som savnes; Chris Cornell er ett.

Sjekk ut og utforsk listen her!