Med sin forestående World Arena Tour inviterer Jean Michel Jarre publikum inn i et enestående univers - et univers av tidløs musikk og visuelle inntrykk uavhengig av tid og sted. En helt ny superproduksjon der han lover å kombinere energien til en småkonsert med den unike stemningen en arenakonsert kan tilby. Med fusjonen av analoge synthesizere, "cutting-edge" digital teknologi, enorme HD videoprojeksjoner, spektakulær laser-design og lyskoreografi har han skapt et show som omfavner både hans signaturutrykk og hans talent for å skape milepæler.

Jean Michel Jarre er en innovativ artist som har underholdt millioner av mennesker med sine konserter, og har satt publikumsrekorder flere ganger. Hans elektroniske musikk og enestående opptredner har reist rundt hele verden og satt sine spor på landemerker som Houstons "skyline", Kina, Docklands i London og pyramidene i Egypt. Og... Jarre gjennomførte nylig en Europa-turné for å feire 30-års jubileét til det millionselgende gjennombruddsalbumet, Oxygen.

Til den forestående arenaturneén har han skreddersydd høyteknologiske produksjonsløsninger til arenaene han vil opptre på. Musikken vil være hentet fra alle av hans bestselgende plater. Jean Michel Jarre revolusjonerte utendørs konsert formatet med sine bykonserter. Med den nye World Arena Tour sikter han på å overgå tidligere bragder, og nok en gang levere et unikt minne til publikum, skriver Atomic Agency i pressemeldingen.

Billetter i salg fra 4. desember kl. 09:00