Mötley Crüe er selvsagt kjent for mer enn utagerende festing, tung sminke og nær-døden-opplevelser. Siden det store gjennombruddet med «Shout At The Devil» i 1983 har Mötley Crüe ved siden av band som Guns N’ Roses vært LA-rockens fremste fanebærere.

Skandaler, dop og damer - de notoriske bråkebøttene er viden kjent for sin mildt sagt lite subtile livsførsel. Ozzy Osbourne bet hodet av flaggermus, Led Zeppelin kjørte motorsykler i gangene på luksuriøse Hollywood-hotell, Keith Moon gjorde det til sport å sprenge toaletter og kaste TV-apparater ut vinduet. Mötley Crüe har gjort det meste og litt til. Overdoser, dødsulykker og intern turbulens har vært daglig kost i Mötley-universet. Noe som er fyldig dokumentert i den bestselgende biografien «The Dirt» fra 2001.

Med låter som «Looks That Kill», «Girls, Girls, Girls» og «Kickstart My Heart» var bandet det obligatoriske lydsporet til en hver fest på store deler av 80-tallet, noe som har resultert i et platesalg på nærmere 80 millioner.

I fjor slapp bandet sitt niende studioalbum «The Saints of Los Angeles» og gjorde stor suksess i USA med sin egen omreisende festival, «Crüefest». Nå er det endelig Bergen sin tur til å være med på moroa. Selv om gjengen har pakket bort det meste av eksessen fra 80-tallet, er det ingenting som tilsier at Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars og Tommy Lee går stille i dørene når sceneuniformen er på plass.

Med seg som gjester har Mötley Crüe de svenske punk-kometene Hardcore Superstar og Bergens favoritthardrockere Audrey Horne.

Konserten i Bergen er det eneste stoppestedet i Norge på denne turnéen.

DE HARDA FAKTA:
Dato: Mandag 8. Juni
Sted: Bergenshallen
Dørene åpner: 19.00
Konsertstart: 20.00

Billetter:
Ståplasser foran scenen: 565 kr
Sitteplasser i amfi: 565 kr (nummererte billetter)
Ståplasser i amfi: 465 kr
Billettavgift kommer i tillegg til ovennevnte priser