Den norske elektronika-duoen ”Lindstrøm & Prins Thomas” har lenge snakket i det skjulte om å gi ut en ny samarbeidsplate. Denne uken ble ryktene bekreftet. Sist gang vi så dem samarbeide på skive var i 2007, da de ga ut Reinterpretations, et remiks-album av deres første samarbeid ”Lindstrøm & Prins Thomas”.

Lindstrøm har de siste årene vært opptatt med solokarrieren sin. I 2008 ga han ut ”Where You Go I Go Too”, noe undertegnede mener var årets norske utgivelse. Lindstrøm ble også plukket ut til å gi ut en versjon av ”Late Night Tales”, et kjent favorittsanger-samlet-på-plate-konsept som gis til populære artister. I 2007 og 2008 vant Lindstrøm Spellemannprisen for årets norske elektronikaartist.

Prins Thomas har turnert verden rundt som DJ. På sin turne har han tatt klubber i USA, England og Japan med storm. I media har Prins Thomas blitt omtalt som Norges mest anerkjente DJ i utlandet. Det siste halve året har Prins Thomas vært fast inventar på kalenderen på utestedet Blå i Oslo. En gang i måneden har han snurret skiver i sitt klubbkonsept kalt ”Full Pupp”.

18. mai er det klart for å igjen la Lindstrøm & Prins Thomas ta deg med på reise gjennom tid og rom, eller få deg til å danse energisk rundt i rommet. Platen har fått navnet ”Lindstrøm & Prins Thomas II” og gis ut på Eskimo Recordings.


Lindstrøm & Prins Thomas på MySpace