Med DumDum Boys på plakaten ble den første Jugendfest en stor suksess i fjor. Derfor er det gledelig at arrangørene gjentar suksessen i Ålesund sentrum. I år blir festivalen også fordelt over to dager, i samband med en helg, så det ligger til rette for to dager med mye god musikk.

I helgen ble programmet sluppet, og her finner man godbiter for alle. Størst er nok BigBang, et av Norges aller beste rockeband, og svenske Timbuktu. Begge to, samt Marit Larsen spiller fredag 21. august, så da har man noe å se frem til i jugendbyen.

Fra Jugendfest sin sider kan man lese:

Klart for tidenes musikkfest i Ålesund!
Norges største rockeband, Norges mestselgende gitarkvartett, Norges største kvinnelige popartist og Skandinavias største hiphopartist er alle klare for Jugendfest 2009.

I dag presenterer Ålesunds egne, store musikkfestival sitt knallsterke program. 21.-22. august står flere av Norges og Skandinavnias aller største artister på scena på St.Olavsplass i jugendbyen:

Rockeheltene Bigbang, hiphopkongen Timbuktu (S), popdronningen Marit Larsen, gitarkvartetten Kurt Nilsen/Espen Lind/Alejandro Fuentes/Askil Holm, visekongene Vidar Johnsen/Peter Nordberg og vår egen, lokale popstjerne Robert Post fra Langevåg.

Fjorårets suksess for Jugendfest gjør at festivalen kan satse enda friskere i år. Festivalen er utvidet til to dager, samtidig som rekken av stjerneartister er mer imponerende enn noen gang.

– Vi er stolte av å ha fått denne utrolige rekken av artister til Ålesund. Vi gleder oss sinnsykt. Det blir en heftig og spektakulær helg, sier Ante Giskeødegård og Lars Berg Giskeødegård, som sammen med Morten Andreassen og Unit, samt Henning Kristiansen, står bak festivalen.

Fredag 21. august:
Bigbang
Timbuktu (S)
Marit Larsen

Lørdag 22. august:
Lind/Nilsen/Fuentes/Holm
Vidar Johnsen & Peter Nordberg
Robert Post
Jugendfest på nett