I et intervju MusicRadar.com har gjort med Jack White, forteller han at de ser for seg et nytt White Stripes album neste år.

- It won't be too far off. Maybe next year.

Han avslører også at de nylig har spilt inn noen nye Stripes-låter, men Jack er kanskje verdens travleste musiker om dagen, med utallige prosjekter i hytt og vær og forskjellige medium, så det er vel ikke like lett å få gjort alt på en gang:

- We had recorded a couple of songs at the new studio. I talked to her [Meg] about coming by when I was done in the summer rehearsing with The Dead Weather - I won't be done in the summer touring with them, but after the summer jaunt.

The Dead Weather er som kjent et nytt band hvor Jack spiller trommer, og som kommer med debut-LP Herehound angivelig i Juli.

I samme intervju avkrefter han også ryktene som svirrer om at The White Stripes har brutt opp etter Megs akutt angstanfall som resulterte i at de avlyste forrige turné. Noe som også forsåvidt ble avkreftet når de spilte sammen på siste program av Late Night with Conan O´Brian 20. februar i år. (Det var en YouTubevideo ute av opptredenen, men den er desverre fjernet nå pga at NBC ble sure.)

Til slutt er det vel også verdt å nevne at mr. Man tidligere i år hintet ganske tydelig mot en ny White Stripes-film i et intervju med Selftitled:

- The White Stripes are releasing a film this year (...) I’m going to mix all the music for that, which is like 40 songs.

Mye å glede seg til med andre ord.