Da kan Cosmopolite bekrefte at Amon Düül II er klare for konsert 26. september etter at konserten i juni dessverre ble avlyst. Billetter fra 19. juni er fortsatt gyldige og Big Robot varmer opp.

Amon Düül II ble startet allerede i 1968 og regnes for å være en av grunnleggerne av den tyske rockscenen, samt en essensiell inspirasjon for krautrockens videre utvikling utover 70-tallet. Opprinnelig het bandet kun Amon Düül, og omfattet en større gruppe musikere, kunstnere og andre frie sjeler preget av epokens kreative og livstilsmessige bevegelse.

Etterhvert som ambisjonene til de mer dedikerte musikerne i bandet steg på slutten av 60-tallet, ble de uten interne motforestillinger delt opp i en to enheter: Amon Düül I og Amon Düül II.

Big Robot har siden forrige utgivelse Aquafit arbeidet med nytt materiale som slippes som en download 9. september, nemlig Horror Odyssee som skal inneholde mørkere materiale enn det som kom med på Aquafit. Sjekk ut smakebiter på gruppens Myspace. Vi venter i spenning og tror det blir en stor aften for musikkelskere i Oslo 26. september.

Amon Düül II på Myspace
Big Robot på Myspace