Norges største kulturfestival offentligjorde programmet sitt i dag med flere gamle travere som vil lage bra studentfest. Men hvor er de nye og spennende bandene som studentene faktisk hører på denne høsten?

Pressemelding fra uka: Franz Ferdinand, Gåte, Gorgoroth og Eagles of Death Metal er blitt bekreftet til festivalen tidligere, men er langt i fra de eneste godbitene UKA har å by på. Nostalgi er for eksempel å oppleve under 90-tallsfesten, der Aqua skal stå for showet. Nesten ti år er gått siden Aqua fikk en hærskare av fans til å synge ”I’m a barbie girl”, i oktober er de klare for å gi oss et flashback til eurodancens glanstid.

Postgirobygget hinter til tidløs dans i Storsalen 15.oktober, og Åge Aleksandersen med Sambandet spiller opp til trønderfest i Dødens Dal dagen etter. En konsertopplevelse utenom det vanlige er å finne i Leirfossen Kraftverk, der Marit Larsen skal avholde sin konsert akustisk. - Det er en deilig følelse å endelig slippe tidenes festivalprogram. Foruten de åpenbare høydepunktene har vi jobbet mye med å gi et godt og spennende kulturtilbud alle dagene under UKA.

Publikum skal kjenne seg trygge på at uansett når de besøker UKA, så vil det være noe gøy som skjer. Sier årets UKEsjef Torgeir Bryge Ødegården begeistret.


www.uka.no