Her er noen av de nye konsertene som er bekreftet til neste år. Følgende arrangement legges ut i salg lørdag 5. desember kl. 10.00:

Tirsdag 23. februar
Signs Of Infinite Power Tour
FU MANCHU
Stoner-rockveteranene fra California lager god stemning med sitt ellevte (!) album ”Signs Of Infinite Power”. Natt & Dag mente: ” Kast over en øl! Det er fest foran stereoen”. Riff à la Black Sabbath og Kyuss har gjort gruppa populære også utenfor den harde rockekjernen, de er et av verdens mest populære skate-, surfe- og snowboardband.
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.

Lørdag 6. mars
YEASAYER
Brooklyn-gruppa er vanskelig å sjangerplassere, men de bruker elementer fra indierock, psykedelia, pop og nordafrikansk musikk…blant annet! 8. februar kommer ”Odd Blood”, oppfølgeren til den bejublede debutplaten ”All Hour Cymbals”. Halvparten av bandet, Chris Keating og Anand Wilder, vokste opp sammen i Baltimore og lærte sågar å synge sine harmonier i en god gammeldags barberer-kvartett, ikke vanlig kost for ungdommer i vår tid. Noe som kanskje kan forklare litt av åpenheten Yeasayer har til allverdens musikalske uttrykk?
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.

Mandag 15. mars
TINDERSTICKS
Stuart Staples & co. er bunnsolide leverandører av britisk tristesse på sitt beste og ord som ”sjelfullt”, ”vakkert” og ”visuelt” er knapt dekkende. 25. januar er de tilbake med sitt nye album ”Falling Down A Mountain” og de har ikke vært på Rockefeller siden 2003. Så må vi heller ikke glemme at det er Tindersticks som ble brukt i den berømte scenen hvor Tony Soprano får sitt store sammenbrudd i ”Sopranos”, et godt bilde på følelsen i musikken.
Bill. kr. 340,- + bill.avg. 18 år leg.

Onsdag 24.mars
METHOD MAN
Clifford Smith, kjent for folk flest som Method Man, er en hip hop-artist, produsent, skuespiller, ikon og medlem i det legendariske hip hop-kollektivet Wu-Tang Clan. Nå er han snart aktuell med sitt syvende soloalbum i tilegg til ”The Wu Massacre” sammen med kompisene Raekwon og Ghostface. Dette markeres med en storslagen Europaturné i 2010.
Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.

Lørdag 27. mars
MOTORPSYCHO & SUPERSILENT
Motorpsycho feirer 20-årsjubileum i år og er fremdeles like aktuelle, innflytelsesrike og nyskapende. Med over ti solide album bak seg, har de manifestert seg innen en rekke sjangre. Fra fløyelsmyk og orkestral pop, til hardslående, seig og brutal, tung rock. Supersilent med sitt album "9" bak seg er fortsatt like søkende og kompromissløse, som da de slapp sitt debutalbum “1-3” på Rune Grammofon 1997. Supersilents Helge Sten (aka Deathprod), har samarbeidet med Motorpsycho ved flere anledninger tidligere, og kan ansees for å ha bidratt til å skape det Motorpsycho vi kjenner i dag. Visuell trollmann Pekka Stokke binder det hele sammen til ett eneste stort, hvileløst monster av lyd, lys og bilde.
Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg.