Torsdag 2. September står Ozzy på scenen under Døgnvillfestivalen i Tromsø og allerede lørdag 4. september får publikum på Rått og Råde i Stavanger muligheten til å oppleve en av rockens store stemmer.

Legendebegrepet brukes ofte i utide, men i tilfellet Ozzy vil noe annet være en direkte fornærmelse. Med en karriere som går over 40 år har flere generasjoner av fans og band et forhold til The Prince of Darkness som leverandør av kvalitetsmetal både med Black Sabbath og som soloartist. Etter starten med Black Sabbath på søttitallet sementerte Ozzy sin status som en av verdens største artister med flere soloplater som fortsatt står som påler i rockhistorien. Ozzys første soloplate ”Blizzard of Ozz” fra 1980 ble en massiv hit og Ozzy har så langt solgt over 50 millioner soloplater, og like mange med Black Sabbath!

Ozzy spilte i Norge i 2007 hvor han sjarmerte Oslo Spektrum og 15 000 publikumere på Lerkendal i Trondheim. The Prince of Darkness var også en snartur innom Norge i fjor, da var han en av gjestene til Slash på Quartfestivalen.

Han slapp første singelen – ”Let Me Hear You Scream” fra det nye soloalbumet ”Scream” på CSI New York 14. april.

”Å få Ozzy til Stavanger og Tromsø er et kupp! Med ny soloplate og Ozzy i god liveform er jeg sikker på at publikum vil få en fantastisk opplevelse sammen med en levende legende.” Kristoffer Kinden Endresen – Festivalsjef Rått og Råde.