The Prodigy er ett av festivalsommerens mest aktive navn, de headliner festivaler som Roskilde, Pukkelpop, Oxegen, T in the park, V-Festival, Hurricane og mange flere, det er med andre ord et band med bransjens beste liverykte som kommer til Norge i September. Bandet som har holdt det gående siden 1990 har solgt over 20 millioner plater. The Prodigy besøkte både Sentrum Scene, Hovefestivalen og Oslo Spektrum i 2009 og leverte varene.

Med The Prodigy på plass begynner festivalprogrammet virkelig å ta form. Fra sterke lokale navn som Thomas Dybdahl, Skambankt og Casiokids via Band of Horses og Karpe Diem til Ozzy er vi utrolig stolte over hva vi har fått til i vårt første leveår, nå er det kun opp til publikum i Stavanger å forme festivalen og skape stemningen som vil gjøre dette til årets musikkbegivenhet i Rogaland, skriver Rått & Råde i pressemeldingen.

-”Dette er et fantastisk liveband, de headliner de største festivalene i Europa og det er utrolig kult at de tar seg til til å komme nordover.” Sier Kristoffer Kinden Endresen, Festivalsjef Rått & Råde.

Tidligere denne uken ble det også klart at Bel Canto gjør comeback på hjemmebane under årets Døgnvillfestival i Tromsø.