David Guetta er kjent for sine live-opptredener og sine evner til å få med seg publikum. I Spektrum vil vi bli servert et spektakulært show med laser og hans vanvittige hit-rekke. Hva var vel sommeren 2009 uten den euforiske "When Love Takes Over"? Og det er kun én av mange gulvfyllere denne mannen har på samvittigheten, skriver Atomic Soul i pressemeldingen.

David Guetta er verdens aller mest ettertraktede DJ om dagen og spilte 35 jobber på 30 dager i sommer. At han nå tar med seg sitt sagnomsuste DJ-sett til Oslo Spektrum er en liten sensajon. Mannen er, i tillegg til å være en av verdens beste DJs og produsenter, kjent for å ha gitt stjernehjelp til noen av de største amerikanske artistene. Både Kelly Rowland fra Destiny`s Child, Akon, Li`l Wayne, Black Eyed Peas og Madonna har fått et ekstra løft i karrierene sine takket være David Guetta.

Den svært karismatiske og sympatiske franskmannen begynte som DJ allerede på slutten av åttitallet og arrangerte fester i Paris og på Ibiza utover nittitallet. Han ble kjent for samleplateserien "Fuck Me I`m Famous" der han blant annet remikset David Bowies "Heroes" til den house-infiserte "Just For One Day". Og "famous" har han definitivt blitt. I 2009 vant David Guetta en Grammy for sin egen singel "When Love Takes Over". I tillegg ble han nominert til fire priser, blant annet for Black Eyed Peas-singelen "I Gotta Feeling".

Hans fjerde album ”One Love” kom i 2009.

Billettsalget starter fredag 20. august kl 09.00 via billettservice.no