Svenske Melissa Horn har den seneste tiden virkelig slått igjennom i Norge, og hennes album, Säg ingenting till mig, har i hele sommer vært blant de mest solgte albumene her i landet. For halvannen uke siden trakk hun og Lars Winnerbäck over 6000 mennesker til Operataket i Oslo, og det er ikke lenge siden Melissa Horn solgte ut Parkteateret ved to anledninger.

Nå begir Melissa Horn seg ut på en seks konserter lang norgesturné, hvorav én konsert (Rockefeller i Oslo den 29. september) allerede er utsolgt. Foruten de to konsertene i Oslo er det Kongsvinger, Haugesund, Stavanger og Bergen som er så heldige å få besøk av den unge svenske yndlingen. Allerede nå, én måned før turnéstart, meldes det om svært godt billettsalg i samtlige byer. Når vi legger til at Melissa Horn ved siden av det fantastiske albumslaget nylig ble nominert til den svenske musikkprisen Rockbjörnen i kategorien “Årets kvinnliga liveartist”, så er det kanskje ikke så rart.

Steder og datoer:

28/9 - Rådhusteateret, Kongsvinger.

29/9 - Rockefeller Music Hall, Oslo. (Merk: utsolgt)

30/9 - Festiviteten Konserthus, Haugesund.

1/10 - Folken, Stavanger.

2/|10 - Ole Bull Scene, Bergen.

3/10 - Rockfeller Music Hall, Oslo (ekstrakonsert).


Foruten årets nominasjon til Rockbjörnen har Melissa Horn tidligere vært nominert til både Rockbjörnen og Grammis. Albumet ”Säg ingenting till mig” er i skrivende stund på 4. plass på den norske salgslisten.