Lørdag 2. oktober åpnes UKA i Ås 2010 av ingen ringere enn sommerens festivalyndling -Robyn. Med låter som “Hang with me”, “Cry when you get older” og “Dancing on my own” har dronningen av elektropop herjet Europa med hit etter hit. Med sin melodiøse elektropop og rå rytmer vil teltet dirre av fornøyelse når Robyn entrer scenen, skriver UKA på sine nettsider.

Historien om Robyn begynner lenge før gjennombruddet med Röyksopp og “The girl and the robot”, men det er i de siste årene at har Robyn blitt hentet frem i lyset igjen. Nå hun lyser hun som en internasjonal superstjerne av ypperste klasse på stjernehimmelen, og alle vil ha en bit av Robyn. Dette har blant annet resultert i duett med Snoop Dogg, gjesteopptreden med Britney Spears og oppvarmingsgig for selveste Madonna. Robyn gir ut hele tre plater i 2010, hvorav to av dem -Body Talk pt. 1 og Body Talk pt. 2 -allerede er ute!

Kvelertak sparker hardt og hyler høyt, men med en rock full av eleganse og estetikk. Som uredde debutanter frir de til publikum med en kombinasjon av frisk punkrock, metal og rock, og Kvelertak, med sin gjennomtenkte og profesjonelle musikk, er spådd en lysende fremtid. Med låter på kav stavangersk har Kvelertak fått strålende anmeldelser av debutalbumet “Kvelertak”. Kvelertak gjester UKA i Ås sammen med kompisene i Purified in Blood, og holder stemingen høyt oppe etter konserten med Robyn!

Med mange tatoveringer, bar overkropp og straight edge livsstil skapte Purified in Blood stor oppsikt i media da de i 2006 gav ut sitt debutalbum “Reaper of Souls”. Et år etter ble bandet oppløst, da noen av bandmedlemmene valgte å forlate straight edge miljøet i Stavanger. Da de i 2008 annonserte at de igjen var samlet for å spille begynte mange hjerter å glede seg -og ingen gledet seg forgjeves. Purified in Blood kom tilbake hardere, kraftigere og bedre!

www.ukaiaas.no