Kvelertak kom i sommer ut med sitt selvtitulerte debutalbum som har blitt rost opp i skyene. Musikknyheter.no ga 10/10 og skrev: ”Kvelertak er nærmest det perfekte debutalbum, og man kan bare glede seg til det som forhåpentligvis blir en spennende tiår med hardrock fra denne gruppa. Oppsøk nærmeste festival i sommer med disse på plakaten, og hent fram luftgitaren!”.

Med en frisk sjangerblanding av punkrock, metal og hardrock og masse herlige riff har Kvelertak blitt yndlinger til både publikum og kritikere. De spilte en konsert med høy temperatur under årets Hovefestival og vi forventer intet mindre når de entrer scenen på Rockefeller denne kvelden.

Purified in Blood ble dannet i 2003 og mottok i 2006 Alarmprisen for beste liveband før de året etter ble oppløst. I år er de derimot tilbake for fullt – kraftigere og bedre enn noensinne! I sommer kom albumet ”Under Black Skies” som fikk en femmer i VG, Aftenposten og Lydverket: ”Ambisiøs, episk og dynamisk metall fra blodtørstige siddiser”.

Ikke nok med det. Haust og Obliteration er også med som supportband.

Delta her!