Etter å ha fått en pangstart i utlandet med en rekke festivaler og EP-utgivelse like rundt hjørnet, har senjagutten Moddi fått enda mer vind i seilene. Når den australske søskenduoen Angus and Julia Stone kommer til Europa senere i år, tar de like godt med seg Moddi som oppvarming på hele turneen.

Angus and Julia Stone ga nettopp ut sitt andre album "Down the Way", et album som føk rett inn på førsteplass på de australske albumlistene. Søskenparet har siden debuten i 2006 gjort seg bemerket med sin myke tostemte visesang, og i november og desember drar de på en 23 konserter lang turné gjennom ni forskjellige land. Med seg på turen tar de norske Moddi, etter ønske fra duoen selv, som fikk høre debutalbumet "Floriography" tidligere i høst.

Flere av konsertene er allerede utsolgt, deriblant St. Georges Church i Brighton, AB Box i Brüssel, Melkweg i Amsterdam, samt to konserter på La Cigale i Paris (kapasitet: 1400). Med på listen finner vi også blant annet Royal Festival Hall i London, et konsertsted som tar 2900 sittende gjester.

Moddi sier i en kommentar: - “Det er dritgøy! Etter å stort sett bare å ha gjort konserter i utlandet den siste måneden, har tilbakemeldingene vi har fått bare vært positive. Det virker som om folk skjønner greia veldig fort også utenfor Norge, og jeg gleder meg som en unge til å bli kjent med Angus, Julia og publikummet deres.”

“Rubbles EP” blir lansert i England, USA og Tyskland 15. oktober, samtidig som Moddi spiller på Iceland Airwaves i Reykjavik. Debutalbumet “Floriography” (som ble sluppet her til lands i februar) slippes i utlandet tidlig neste år.

Angus and Julia på MySpace