Bon Jovi har sluppet turnédatoene til sin turné i 2011, og 15 Juni kommer de innom Norge!

Konserten skal være på Ullevål Stadion hvor New Jersey-bandet i 2008 spilte en utsolgt konsert for rekordmange 31.000 mennesker.

Arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul lover publikum en folkefest:

– Det er fantastisk at Bon Jovi ville komme tilbake til Ullevål og til den trofaste, norske fansen. Med en konsert kun bygget på høydepunktene i deres legendariske karriere vil nok absolutt alle gå fra Ullevål med store smil om munnen, sier han.

Til Ullevål Stadioen kommer bandet med et lydanlegg på 800 000 watt, 1000 kasser med turnéutstyr, 804 kilometer kabler, 300 lyskastere og en scene som veier 136 077 kilo. Bare scenen, med det aller siste innen video- og lysproduksjon har tatt over seks måneder å designe. Det er med andre ord duket for en kjempeproduksjon på landskamparenaen i juni, neste år.

– Musikk markerer milepæler i våre liv, og det er en stor ære og vite at mange mennesker asossierer sangene våre med noen av de mest meningsfulle øyeblikkene i deres egne liv. Vi har vært heldige, som nå har en en fanbase på tvers av generasjoner og kulturelle forskjeller, sier sanger Jon Bon Jovi i forbindelse med lanseringen av den omfattende verdensturneen.

Bandet har på verdensbasis solgt over 120 millioner plater og gir i november ut Bon Jovi Greatest Hits: The Ultimate Collection.

Billettene til konserten legges ut FREDAG 29 OKTOBER KL 09.00!

Bon Jovi offisiell side
Bon Jovi på MySpace