Første gladnyhet slippes av Gorillaz-vokalist Damon Albarn, som har mye på hjertet. Først og fremst avslører briten at en ny skive fra gorillaene er på vei. Utenom at han har med seg et bærbart studio på Gorillaz' pågående turnè, avslører han ingen detaljer. Blur-medlemmet kan også melde at han har nok et sideprosjekt på gang. Denne gangen dreier det seg om en supergruppe med Red Hot Chili Peppers-bassist Flea og afromusiker Tony Allen. Sistnevnte har samarbeidet med Albarn tidligere, i The Good, The Bad, and The Queen.

Dagens andre gode nyhet slippes av australske Cut Copy. Den etterlengtede oppfølgeren til deres særs dansbare gjennombrudd In Ghost Colours er på vei. Skiva heter Zonoscope, og slippes 8. februar neste år.
Tim Hoey har følgende å si om sounden på skiva: - Vi tar i bruk flere digitale instrumenter og enda mer intens synthesizer, men som kontrast er lyden desto mer organisk.
Trioen avdekker samtidig det imponerende coveret, som viser et apokalyptisk New York dekket av vann. Mannen bak kunstverket er japanske Tsunehisa Kimura.

Tredje gladnyhet kommer fra en av de britiske øyers største stemmer: soulsangeren Adele. 22-åringen fikk sitt gjennombrudd med skiva 19 for to år siden. Den kommende plata slippes 24. januar neste år, og er døpt 21 - en tittel som skal vise at hun har vokst som menneske siden sist.
Som inspirasjonkilder til 21 nevner hun blant andre Andrew Bird, Mary J. Blige, Mos Def, Tom Waits og Kanye West.

Vi gleder oss.

Last ned Where I'm Going fra Cut Copys kommende skive her