Pstereo har fått mye skryt for bookingen de siste årene, og mange har derfor ventet spent på de første navnene for 2011.

- De første artistene vi slipper er tre nasjonale favoritter, forteller bookingsjef Kim Aasli.

– Det største navnet for mange av disse vil være Kråkesølv, som er brennaktuelle med albumet ”Bomtur til Jorda”. Nærmest ut av ingenting ble Kråkesølv fra Bodø et av de mest omtalte norske bandene på tampen av 2009, da de ga ut debutalbumet Trådnøsting til Spellemann-nominasjon og strålende kritikker. Nå er kvartetten klar med oppfølgeren Bomtur til jorda, som nylig ble sluppet på eget selskap, forteller Aasli.

For trondheimsfansen er det nok minst like populært at 22 også trekkes opp av booking-hatten.

22 har etter plateslippet av debutalbumet ”FLUX” 22.09 blitt en av de største favorittene på nasjonal radio, og er for tiden ute på en vanvittig populær norgesturné. Bandet har i løpet av snaue tre år lykkes i å bygge seg opp en meget dedikert fanskare, som helt sikkert også vil være godt represenert på Pstereo-sletta i august 2011.

- Helt sist ut er indiefavorittene Team Me, som med sin alternative popmusikk har truffet flere og flere i 2010. Musikken har et akustisk utgangspunkt, men er så rikt og lekkert orkestrert at akkurat dét er lett å glemme. Sufjan Stevens, Animal Collective, Jonsi og Arcade Fire er relevante sammenligninger, skryter bookingsjefen.