Fra i dag av er det mulig å kjøpe billetter til neste års Roskildefestival, og i den forbindelse ble det også bekreftet at Kings of Leon tar turen til den danske festivalen. Bandet besøkte Roskilde sist i 2008, og siden den tid har de hatt stor suksess med platene Only By The Night og Come Around Sundown.

Tidligere i høst ble det også klart at Iron Maiden tar turen innom festivalen neste år, og dermed kan man vel kanskje si at to av de aller største trekkplastrene er klare allerede.

Dette er hva festivalen selv skriver om dagens slipp:
"KINGS OF LEON (US) har de seneste år forvandlet sig fra respekteret alternativt rockband til absolutte stadionstjerner. Siden deres fjerde album, gennembruddet Only By The Night, er det gået stærkt, og Kings of Leon er ikke længere kun for fans, der holder af alternativ countryrock med sydstatsdialekt. I dag synger hele verden med på hits som ”Sex On Fire” og ”Use Somebody”. Kings of Leon har lige udgivet en længe ventet opfølger, Come Around Sundown, der ifølge bandet selv bør tilfredsstille både nye og gamle fans. Pladen er en af de bedst sælgende alternative rockplader lige nu og har fået flotte anmeldelser af Rolling Stone, Uncut, Q Magazine og GAFFA. Forgængeren Only By The Night har indtil videre solgt 6,5 millioner eksemplarer.

Med ny plade og ultimativ stjernestatus er en genkomstkoncert med kongeknægtene oplagt. Kings of Leon gæstede også Roskilde Festival i 2004 og 2008, allerede sidst omtalte Soundvenue Followill-flokken som ”kongerne af Orange”. Publikum er enige i dette skudsmål: Da vi for nylig efterspurgte jeres bandønsker, lå Kings of Leon helt i top."

Roskildefestivalen