Rockefeller fyller 25 år og sparker i gang jubileumsåret 2011 med å presentere tre band de mener kommer til å ta store steg i 2011. 25 år = 25 kroner i billettpris! Instrumentalrockerne Pow Pow, indiepoperne My Little Pony og støyrockerne Hypertext med Susanne Sundfør står klare på Rockefeller 7. januar.

Du kan vinne gjesteliste og signerte skiver fra alle tre bandene via linken under.

Pow Pow
Instrumentalbandet kom med debutalbumet sitt "Leaving Las Palmas" i 2007 og fulgte opp med "Last Days On Earth" i år til strålende kritikker! På den nye skiva har bandet utviklet seg i en mer elektronisk og dansbar retning og det funker bra! Pow Pow har etablert seg som et lovende liveband og er allerede booket til by:Larm 2011.

mylittlepony
Albumdebuten "Think Too Much" fra 2008 fikk strålende kritikker og nå er indiepopbandet endelig tilbake! Etter debuten har mylittlepony både tunrert og vunnet priser i utlandet. Oppfølgeren "Making Marks" er ute 17. januar og singelen "Hard To Be Good" fra det kommende albumet lover godt!

Hypertext
Siden debuten i 2007 har støyrockbandet turnert i utlandet og blitt flere medlemmer, der i blant Susanne Sundfør. Nå er de aktuelle med albumet "Astronaut Kraut!" som er produsert av Jørgen Træen (Kaizers Orchestra, Jaga Jazzist) og har fått god omtale. Med gjestemusikere som Kjetil Møster (Datarock/Ultralyd) og Linn Frøkedal (The Low Frequency in Stereo/The Megaphonic Thrift) har Hypertext laget et stødig album med referanser til Sonic Youth og mørkere britisk rock fra 80-tallet.

Delta i konkurransen her