06.06.06 er en merkedag for alle som har stor lidenskap for metal. 666, The number of the beast, er utvilsomt den mest kjente tallrekken i verden. Hva passer da bedre på denne dagen, enn å grunnlegge en ny metal-festival i Oslo. Festivalen har selvsagt fått navnet 666, og kommer til å ha et bredt utvalg fra metal i alle genre. I år grunnlegger vi festivalen med å presentere de beste og mest spennende tilskuddene til metalen. Les om artistene nedenfor. Puben nede på John Dee er døpt om til HELL PUB for anledningen og starter vorspielet kl 1900. Dj Asbjørn Slettemark.

Her er arrangørens beskivelse av bandene:

KEEP OF KALESSIN

Keep Of Kalessins aggressive, mørke, men samtidig episke black metal har akkurat sluppet sin andre fullengde release, ”Armada”. Bandet som ble startet rundt Obsidian C (Satyricon) har i en årrekke vært et av bandene som det i metal undergrunnen har vært størst interesse rundt. Nå knuser de til med 6ere over hele linjen og gir ekstrem-metallen etterlengtet løft. Band line-up’en endelig komplett med vokalist Thebon, bassist Wizziac, trommeslager Vyl i tillegg til Obsidian C selv.

Med så mange 6’ere er bandet det mest naturlige valget i verden for 666 Festival.

SAHG

Stonerrock/metalkometen fra Bergen gjorde ren maktdemonstrasjon på Inferno Festivalen, og vi våger å påstå at dette er et av norges beste band for øyeblikket. Debutalbumet Sahg 1 har fått strålende anmeldelser.

PURIFIED IN BLOOD

De dedikerte straightedgerne og veganerne i Purified In Blood leverer metal med tilsnitt av hardcore. De har allerede rukket å vinne Alarm-prisen for beste liveband i 2005 og deres første fullengder ”Reaper Of Souls” kom ut tidligere i år. Et energisk, knallhardt og intenst liveshow blir kombinert med bandets klare politiske budskap om menneske/dyre rettigheter, antikapitalisme og antirasisme.