På 3 timers varsel kastet by:Larm og SXSW-aktuelle Deathcrush rundt for å varme opp for aggro-pop stjerneskuddet Sleigh Bells foran et utsolgt Blå onsdag som var. Det angrer de ikke på.

Dagen etter kom mailen fra verdens største ”talent agency” William Morris om at bandet ville ha med seg Deathcrush på turné.

Brooklynduoen Sleigh Bells er en av de store suksesshistoriene fra 2010, og er i disse dager ute på en omfattende Europa-turne for å promotere plata ”Treats”. Det er blant annet noen av disse datoene nykommerne Deathcrush vil være med på.

”Hvor mye vi kan få til på så kort varsel får vi se, turneen er allerede godt i gang. Men i motsetning til det meste av lovprising og lovnader gjort etter en konsert, så viste dette seg å være en reell forespørsel. Agenten deres tok kontakt allerede dagen etter,” sier Linn Nystadnes, Deathcrush

Deathcrush går i første omgang ombord i turnébussen for datoer i Belgia og Nederland om bare ti dager:
10. feb: Groningen, – Vera
11 feb: Nijmegen – Doornroosje
12 feb: Brüssel – AB Club

”Etter litt Van Halen, nakkeskading, bråk og noen ”gode samtaler” ble det klart at vi var en overraskende god match. Det handler om å komplimentere hverandre musikalsk.” – Linn Nystadnes, Deathcrush

Sleigh Bells er signet på M.I.A sitt selskap N.E.E.T. og MOM+POP. Pitchfork meldte forrige uke om muligheten for at Sleigh Bells’ Derek Miller sammen med Diplo (Major Lazer) vil jobbe med Beyoncé - når det bare finnes tid. Bandet fortsetter sin massive turnévirksomhet i USA etter åpningskonsert på Cochella i april.

Kuratorer Stool Pigeon og The Quietus velger Deathcrush til JaJaJa

Uka etter by:Larm drar Deathcrush til London, hvor de er valgt ut av to av Storbritannias mest kredible musikkaviser, papiravisa Stool Pigeon og nettavisa The Quietus, til det månedlige showcase-konseptet JaJaJa, et samarbeid mellom de nordiske landenes musikkeksportorganisasjoner.

JaJaJa! One Big Nordic Affair
24. feb: London – The Lexington
Med Kellermench (DK), Årabrot (NO) og JaJaJa DJs.