Riot Factory er et nytt indieselskap med base i Trondheim og Oslo. Som en markering på Riot Factory's oppstart og fødselsdag kan vi servere en real lyttefest, med fire rykende ferske digitalsingler fra fire av banda på selskapet.

Dette skriver Riot Factory selv om de aktuelle bandene:

Angelica's Elegy spiller nydelige popsanger inspirert av Beach House, Deerhunter, Yo La Tengo og Madlib. Bland dette med Disney-inspirert koring, klokkespill, würlitzer, skeive gitarer, annen ulyd og angstvokal, og du får et herlig skranglete og überkoselig band. Angelica's Elegy gis ut på Riot Factory's underlabel Sad Songs For Happy People.

Angelica's Elegy - You Should Smile by Riot Factory & Sad Songs For Happy People


The Avalanche spiller støypop med begge føttene godt plantet i klassisk shoegazetradisjon og omfavner vindskeivt gitarøs, doble vokaler og fengslende melodilinjer. The Avalanche ble utnevnt til 2011s første Ukas Urørt på P3 og gis ut på Riot Factory's underlabel Sad Songs For Happy People.

The Avalanche - Throw Away The Rest by Riot Factory & Sad Songs For Happy People


Dråpe spiller støypop som er både aggressiv, beroligende og svevende. Dette er drømmende shoegaze fra aller øverste hylle. Dråpe slipper sin første EP våren 2011 og er klare for by:Larm, der de bla. skal spille på Urørt-scenen. Dråpe gis ut på Riot Factory's underlabel Sad Songs For Happy People.

Dråpe - I Would Never by Riot Factory & Sad Songs For Happy People


The Hex fikk sin galskap og punk-attityde inn med morsmelka, og da er det ikke unaturlig at musikken til The Hex preges av energi, hardtslående beats og melodiske eksplosjoner. Konsertene til The Hex har gitt bandmedlemmene både varige og grodde mén, i form av arr, knekte ben og framskyndt katarakt. The Hex platedebuterer i mars.

The Hex - City Of Death by Riot Factory