Conor Oberst kunne i dag avsløre overfor Dagbladet at Bright Eyes spiller på sommerens Hovefestival. Bright Eyes spilte også på tidenes første Hovefestival i 2007 og konserten de gjorde da ble av mange sett på som årets høydepunkt. Conor husker godt konserten og den spesielle stemningen da de spilte nattestid på Amfiscenen på Hove. – Jeg hadde en så god opplevelse da jeg spilte på Hovefestivalen sist gang at jeg gleder meg veldig til å komme tilbake. Konserten gikk midt på natta og det var en helt spesiell atmosfære, sier Conor selv til Dagbladet idag.

Omaha-guttene er aktuelle med den nye skiven The People`s Key som slippes til uken.

En snau uke før norsk musikkbransje samler seg til By:Larm er det klart at de fremmadstormende norske artistene Young Dreams, Razika og Salvador skal spille på sommerens festival.

By:Larm-aktuelle Young Dreams fra Bergen er det nye bandet til blant andre Matias Tellez og medlemmer av Casiokids, The Megaphonic Thrift og Put Your Hands Up For Neo-Tokyo, og har sålangt høstet mye skryt i både inn- og utland for sine første singler. Bergensjentene i Razika slapp akkurat singelen "Vondt i hjertet" til terningkast 6 i Bergensavisen og playlisting på NRK P3. Rapperen Salvador fra Kristiansand mottok fantastiske anmeldelser og nominasjon til Spellemann for sitt nye album, "Happy Daze". En sterk, norsk trojka til Hoveprogrammet som allerede inneholder en rekke andre norske navn.