Dimmu Borgir vil fremføre en eksklusiv konsert med et en skreddersydd setlist for kvelden med 53 medlemmer fra KORK og 30 medlemmer fra Schola Cantorum Choir, som var med på innspillingen av Dimmu Borgir sitt niende studioalbum Abrahadabra. For fans av Dimmu Borgir sin grandiose Wagner-inspirerte metall vil konserten i Oslo Spektrum lørdag 28. mai være en enestående mulighet til å oppleve denne unike livekonstellasjonen. Dette er også den eneste bekreftede konserten i verden i løpet av sommeren.

- Med stolthet kan vi endelig presentere en av våre største ambisjoner, nemlig det å fremføre eget materiale med orkester og kor i en live setting! Vi gleder oss stort sammen med fansen til denne begivenheten som finner sted i Oslo Spektrum, lørdag den 28 Mai! uttaler gitarist Silenoz.

- Enkelte vil det skal skje, enkelte ønsker det skal skje. Dimmu BorgirR får det til å skje. Sirkelen er nå sluttet tilføyer vokalist Shagrath.

Billetter er i salg mandag 21. februar. Det finnes også 150 eksklusive billetter som inkluderer et møte med bandet en time før dørene åpnes, tapas, drikke og egne prioriterte sitteplasser.