Hovefestivalen kan i dag presentere en helt spesiell artist i Hovehistorien. Som vokalist i The Killers har han besøkt festivalen to ganger allerede, og denne sommeren kommer Brandon Flowers på ny til Hove. I et intervju med britiske Q har Flowers omtalt Hovefestivalen som hans mest spesielle festivaløyeblikk noensinne, og er , i følge pressetalsmann Gaute Drevdal, en selvskreven gjest til Hoves fem års-jubileum:

– Flowers har både som medlem av The Killers og som soloartist bevist gang på gang at han er en skikkelig kvalitetsartist, det har vi jo allerede sett på Hove to ganger tidligere. Vi får kanskje bygge en liten hytte til ham her nede, sier Drevdal

Som frontfigur i et av verdens aller største band har Flowers hatt eventyrlig suksess, og ga i fjor ut soloalbumet "Flamingo", et album som gikk rett til topps i blant annet England. Livekonsertene som soloartist har også høstet massevis av skryt og oppmerksomhet i amerikansk presse. Brandon Flowers kommer fra Las Vegas, USA.

Hovefestivalen går av stabelen mellom 28. juni og 1. juli på Tromøya utenfor Arendal. Hittil er blant andre Linkin Park, Robyn, Kaizers Orchestra, 30 Seconds to Mars, Kasabian, All Time Low, Bright Eyes og John Olav Nilsen & Gjengen klare for festivalen.