Torsdag 24. mars Rockefeller i Oslo:
THE WOMBATS
Supp.: Team Me + Pipedream
Det britisk-norske bandet (bassisten er fra Elverum) med de vilt fengende refrengene og supersingelen ”Let’s Dance To Joy Division” spiller rock vi kan danse til og kommer snart med ny plate. Nå er de aktuelle med singelen "Techno Fan" som har fått en femmer i VG. Da de spilte på Hovefestivalen ødela publikummet gulvet i Teltet og stemningen ble sammenlignet med Beatlemania.

Torsdag 24. mars Hulen i Bergen:
IDA MARIA
Supp: Frøken Fryd
Nordlandsjenten tok verden med storm da hun for alvor slo igjennom med hitlåtene «Oh My God» og «I Like You So Much Better When You're Naked». Helt uten frykt for å vise følelser og med sin en lett hese wiskystemme brøt hun med den skandinaviske pop-stereotypen. Kanskje det var derfor så mange fikk øynene opp for henne, spesielt i England og USA.
Nå er hun på banen igjen, akkurat som den lunefulle islandske vulkanen, Katla, som andrealbumet hennes er oppkalt etter.

Søndag 27. mars Studentersamfundet i Trondhjem
BIGBANG
Om du enda ikke har danset med Øystein Greni og Bigbang til megahiten "Girl In Oslo", er det på høy tid. Bigbang har siden den spede starten med plata "Waxed", etablert seg som et av landets beste rockeband og en garantist for svette konserter på bristepunktet med allsang, tromme-og gitarsoloer og stagediving. Bigbangs nye plate "Epic Scrap Metal" har fått strålende kritikker.

Lyst å ta meg deg en venn på en av disse konsertene helt gratis?
Delta i konkurransen her