Hovefestivalen har de siste ukene kjørt kvelder i forskjellige norske byer hvor unge band har konkurrert om en plass på plakaten på sommerens festival på Tromøya.

På fredag vant Bergensgruppen The Thief konkurransen i Bergen og Hove skriver selv: Livescenen på Det Akadamiske Kvarter var så god som smekkfull da indieheltene i The Thief smalt til med en bombe av en liveforestilling. Kapteinsjakka til vokalist Joakim Skadal Kvåle ble en metafor for et band som virkelig styrte publikumsskuta fra første til siste sekund. Vi gleder oss til å se The Thief utøve samme musikalske sjarm og kontroll på campingen foran horder av festivalklare Hove-campere mandag 27. juni

Igår vant Stavangerbandet Jakob Håkon Band den siste plassen på Hove sitt arrangementer i Stavanger og festivalledelsen oppsummerer at det har vært et vellykket prosjekt og at det er gode muligheter for at flere navn fra arrangementene kan dukke opp på sommerens festival ettersom juryen har fått seg en god del positive overraskelser i løpet av kveldene.

Disse unge talentene er klare for Hovefestivalen i sommer:

The Thief (Bergen)
Moron Police (Grimstad)
Eline Thorp (Trondheim)
Lemaitre (Oslo)
Putrid (Arendal)
Jakob Håkon Band (Stavanger)

Hovefestivalen 2011