Britiske Architects levert en veldig fet konsert under Hovefestivalen i 2009, i år kommer de sannelig tilbake.

Pressemelding fra festivalen:

Alltid hyggelig med folk som vil tilbake til Hove, og med en fantastisk konsert i 2009 godt plantet i minnet var det nesten selvsagt: Architects måtte komme på besøk igjen. Metal-core/math-core/progressiv metall, kjært barn har mange merkelapper, men mest av alt minner Architects om Architects, og kjennere vil nikke bekreftende til blant annet gruppas helt spesielle gitarlyd.

Gruppa fra Brighton i England har sakte men sikkert bygd seg en større og større fanskare rundt om i metall-kretser, og iden 2004 har tvillingbrødrene Tom og Dan Searle & co turnert Europa, Australia og USA med andre Hove-venner som Parkway Drive, Bring Me The Horizon, A Day To Remember og Atreyu.

Architects, som i sin tid feiret platekontrakt med en pizza på deling, slapp tidligere i år sitt fjerde album, “The Here and Now”, og mottok flotte kritikker, blant annet av BBC som skryter av gruppas uredde eksperimentering og høye ambisjonsnivå. Vi gleder oss til å høre våre engelske favorittarkitekter framføre albumet live. Velkommen tilbake!