Atomic Soul kan i dag bekrefte at Duran Duran er klare for konsert på Festningen 2011, som går av stabelen 27. august. Fra før er Primal Scream bekreftet til endagsarrangementet som tar plass på Akershus Festning. De skal spille klassikeren Screamadelica i sin helhet.

Atomic Soul skriver selv dette om Duran Duran:
Verdens kanskje aller største popband, Duran Duran har endelig bekreftet at de kommer til byens årlige folkefest, Festningen 2011, som går av stabelen 27. august. Favorittbandet til Prinsesse Diana har levert pop-perler på en snor i over tre tiår, og har solgt oppimot 100 millioner album! De har til sammen hatt flere titalls singler inne på Billboard og UK Charts, og vunnet det som er av priser - blant annet fem prestisjetunge LifetimeAchievement Awards.Det føles derfor helt riktig å ha Duran Duran på Festningen, akkompagnert av kanoner og et enda større fyrverkeri enn i fjor.

Duran Duran spiller også i Bergen dagen etter konserten i Oslo i det som definitivt blir et mer intimt konsertlokale, nemlig Grieghallen.

Så da skulle alt være duket for en hitparade av de helt sjeldne med evergreens som Girls On Film,Hungry Like The Wolf og A View To A Kill i katalogen.

Flere artister offentliggjøres fortløpende.