Det britiske punkbandet UK SUBS var et av de første virkelige gatepunkbandene på 70-tallet, og over 30 år senere har de greid å videreføre den ekte sjelen bak punken. Bukta har tidligere hatt band som Sham 69 og Vibrators på festivalplakaten, nå er legendene i UK SUBS klar for festivalen.

-UK Subs er et av de få gjenværende punkbandene fra 70-tallet som fortsatt er tro mot den opprinnelige britiske gatepunken og fortsatt leverer konserter i toppklasse! Vi har tidligere sluppet band som Gallows, Honningbarna og Kvelertak, så jeg føler at med UK Subs på plass har vi dekket behovet for de som liker musikk i punksjangeren, sier en fornøyd festivalsjef Robert Dyrnes.

Følgende artister er tidligere bekreftet til årets Buktafestival: Grinderman (Aus), Biffy Clyro (Uk), Monster Magnet (Us), Kyuss Lives! (Us), Mudhoney (Us), Gallows (Uk), Melissa Horn (S), Guitar Wolf (Jpn), Ida Maria, Kråkesølv, Doctor Midnight & The Mercury Cult, Kvelertak, Honningbarna, Death By Unga Bunga, samt Tromsøbandene Vishnu og Jabba The Butt, The Northern Lies, Ingeborg Oktober, Magne Neby Olsen, Surfers Lingo, Lisa Skoglund, The Wolves og Olgas Amazon