Med sin miks av drum and bass og rock har britisk-australske Pendulum blitt en livefavoritt for publikum over hele verden.

Bandet som med nærmere 50 millioner youtubevisninger og et liveshow av de helt sjeldne har skaffet seg en fanatisk fanbase over hele verden, er nå klare for Rått og Råde og Døgnvillfestivalen i September.

I sommer spiller de på flere av Europas største festivalscener med en opptreden på hovedscenen på Glastonbury som et naturlig høydepunkt. På Glastonbury skal de gå på scenen umiddelbart før Beyoncè og vi gleder oss til å se bildene av bandet i det de setter fart i over hundre tusen engelskmenn.
Bandet ble dannet i Australia i 2002, men har flyttet til England hvor de nå er for superstjerner å regne. De har arbeidet mye sammen med The Prodigy som besøkte oss sist år, og har både remixet og spilt sammen med dem ved flere anledninger. Etter gode tilbakemeldinger på fjorårets festival fra Prodigy kom det en henvendelse fra Pendulum om det ikke var mulig for dem også å ta turen til vestlandet.

Pendulums Rob Swire er også en kjent produsent og sangskriver for andre artister, blant annet har han skrevet og produsert Rihannas låt ”Rude Boy” sammen med de norske superstjernene i Stargate.

- ”Livemusikk er det festival handler om og det er derfor veldig stas å få besøk av noen av de beste i klassen.” Kristoffer Kinden Endresen – talsmann Rått og Råde.

At Pendulum først og fremst er et fett liveband kan Musikknyheter.no sine anmeldelser understreke. (Se linker nederst)

PENDULUM - Sentrum Scene

Pendulum – Immersion