Tirsdag 5. juli kommer Ke$ha for første gang til Norge, nærmere bestemt til Oslo og Sentrum Scene. Et konsertlokale meget intimt sammenlignet med lokalene som denne multiplatinastjernen vanligvis fyller til randen.

- Det er mange som har spurt oss om å få Ke$ha til Norge, og det er stor stas at vi endelig fikk det til, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul. - Fra våre kolleger i utlandet har vi fått rapporter om at showene hennes er ganske ville, og hennes norske fans kan definitivt glede seg.

- Ke$ha har holdt på mye lenger enn folk tror, blant annet med å skrive for andre store artister, så hennes ufattelige suksess er kanskje ikke så brå som man skulle tro. Den blir skøy å se skrulla på en såpass liten klubb som Sentrum, og kanskje ute på krukka i Oslo etterpå.

Da Ke$ha debuterte med «Tik Tok» var det få som visste om den freidige, Los Angeles-baserte sørstatsblondinen, men den Dr. Luke-produserte låten - hvor hun «våkner om morgenen og føler seg som P. Diddy» - satte popverden på hodet. I Norge tok hun førsteplassen, og var inne på VG-lista i 20 uker, mens ingen kvinnelige artister hadde solgt like mange singler i USA på én uke som 24-åringen.